You are currently viewing Pandhy’s™ Sugar SPA

Velkommen til Pandhy’s™ vidunderlige verden!

Med Pandhy’s™ 100% naturlige produkter tilbydes en ren og miljøvenlig hudpleje. I det moderne samfund udsættes vi for mange tilsætningsstoffer og syntetiske ingredienser, som vi både får ind gennem mad og drikke, men også fra andre produkter, vi bruger i dagligdagen. Desuden er sundheden som helhed også udfordret, hvor medicin og hormonforandringer også præger vores velvære. Vores udrensningsorganer bliver overbelastede og derfor ophobes kroppen med affaldsstoffer og restprodukter, som ikke kan komme af vævet.

Det kan forårsage blokeringer i bindevævet. F.eks. kan stress og sygdom, bakteriel infektion overbelaste lymfesystemet, så almindelige affaldsstoffer fra cellestofskiftet ikke kan transporteres væk på normalt vis.

Dvs. der er ikke plads til tilførsel af ny ilt og næring til vores celler.

Det kan sugarmassage og sugarstamp hjælpe med!

Pandhy’s™ SugarSPA konceptet åbner nye dimensioner i professionel skønhedsterapi med ekstraordinære formler og behandlingsmetoder. Produkternes multifunktionelle effekter kan anvendes af både unge og ældre.

~ Fri for kunstige farve- og duftstoffer
~ Parfumefri
~ Ingen parabener eller kunstige konserveringsmidler
~ Ikke testet på dyr
~ Produceret med grøn energi
~ Allergivenlig

Pandhy’s Dybderensende ansigtbehandling ~
sugarstamping teknik fjerner døde hudceller og tilstopninger og efterlader huden blød og glat med mindre synlige porer og smuk glød.

Afrens, peeling / sugarstamping, dybterens, maske. Afsluttes med tilpasset pleje, serum og creme.
45 min. – 450,-kr

Pandhy’s™ Hyaluron ansigt og decolleté behandling ~
der er en ultra intensiv fugtbehandling af huden. Hyaluronsyrer i 4 forskellige størrelser sikrer en maksimal fugtoptagelse for en træt og stresset hud. Sugarmassage af ansigt og decolleté stimulerer lymfesystemet, minimerer inflammation, sætter gang i blodcirkulationen og virker cellefornyende. Resultatet er en mere ungdommelig, balanceret og boostet hud.

Afrens og peeling af ansigt og decolleté, dybterens, sugarmassage, maske. Afsluttes med tilpasset pleje, hyaluron serum og creme til ansigt og decolleté.
60 min. – 595,-kr

Pandhy’s™ Delux behandling ~
absolut den mest effektive delux behandling for både hud og velvære! Indeholder den effektive sugarstamp og sugarmassage + velvære massage under maske. (Vælg mellem hovedbund/hånd eller arm/skulder). Din hud repareres med Georgikon Healing Mud maske: medicinsk certificeret mudder fra Heviz i Ungarns bjerge, der reparerer bindevævsceller, mindsker inflammation og infektioner, afgiver mineraler og fornyer cellernes elektriske spænding, som mindskes med alderen.

Afrens og peeling af ansigt og decolleté, dybterens, sugarstamping, sugarmassage, maske + velvære massage. Afsluttes med tilpasset pleje, serum og creme til ansigt og decolleté.
90 min. – 695,-kr