You are currently viewing SRS Mikroneedeling

Mesoterapi er til dig, som ønsker at bekæmpe alderstegn, men som ikke er klar til eller ikke ønsker Botox, fillers, laser eller kirurgi.

Mesoterapi er en yderst effektiv anti-age behandling, der med dens unikke cocktails af blandt andet hyaluronsyre (findes naturligt i huden) vitaminer, mineraler samt mange små kontrollerede prik i huden fugter og stimulerer hudens egne naturlige funktioner som eksempelvis genopbygningsevnen.

Denne behandling kickstarter hudens egen reparationsproces, hvilket betyder fornyet produktion af de vigtige kollagen fibre og dermed dannelse af elastin, som står for spændstigheden i din hud.

Det betyder, at du her har en behandling, som ikke kun giver slapt væv mere fylde samt reducerer linjer og ar, men også samtidig genopbygger din hud!

Disse cocktails, som lægges ind i hudens øverste lag, kan skræddersys alt efter behov.

Behandlingen kan udføres overalt – ansigt, hals, bryst og hænder er de mest anvendte steder, men også ar på kroppen kan have gavn af denne behandling.

Hvad er forskellen på Botox / fillers og Mesoterapi?

Forskellen mellem Mesoterapi og Botox / fillers er, at man ved Botox/ fillers hurtigt får et flot resultat.

Det gør du ikke med Mesoterapi – der skal flere behandlinger til. Fordelen ved denne type behandling er, at huden samtidig via bittesmå kontrollerede nåleprik starter en naturlig produktion af nye friske hudceller. Hvilket betyder en kickstart af hele hudens egne naturlige reparationsegenskaber = huden GENOPBYGGES samtidig.

En anden væsentlig forskel er, at der ingen giftstoffer er i dette produkt. Lammelse af muskler forekommer ikke, og hyaluronesyren er ikke Cross-linked, hvilket vil sige, at der ikke er nogen risiko for blivende buler. Denne hyaluronesyre flyder ensartet ud og ligger ikke som en modelervoks under huden. Dette er med til at give et yderst naturligt mini ansigtsløft.

Egenskaber vi kun kan se fordele ved.

Hvor hurtigt er der effekt?

Allerede efter de første behandlinger ser du ændringer – huden får mere glød, og du kan mærke mere fast bindevæv. For fuld effekt skal du op på mindst 6 behandlinger – som de fleste vælger for at opnå et godt og holdbart resultat.

Gør det ondt ?. Nej for vi overfladebedøver din hud, så du stort set intet mærker under behandlingen.

Er huden medtaget lige efter?

Huden er rød og varm, men på ingen måde såret. Allerede dagen efter har den naturlige hyaluronsyre, vitaminerne og mineralerne fordelt sig i det øverste hudlag, og rødmen er væk. Der kan være enkelte små mærker, som dog vil være væk på dag 2, hvor du kan begynde at se resultatet. Vælg full face eller blot punktbehandling – men hvorfor ikke genopbygge hele huden?

Priser

Mesoterapi behandling af hele ansigtet: kr  1.850.-
Delbehandling – max. 15 min, kan kombineres med ansigt behandling: kr. 500.-
Klippekort til 3 gange kur af hele ansigt: kr. 4.550,-kr   (Normal pris kr. 5.550)
 
Tillæg for extra Hyaluron eller Guldmaske: kr. 70,-