You are currently viewing Afslappende massage

Trænger du til at komme ned i tempo?

Hos os du får afslappende massage af ryg, skuldre og nakke, som give dig ny energi og balance i din krop og sind. Massagen virker afstressende og får spændte og belastede muskler til at slappe af. Aromatiske og æteriske olier virker beroligende, samtidig giver det lindring og velvære. Tag en pause …

Delmassage

Dybdegående massage af det ønskede område f.eks. skulder/ryg. Velegnet hvis du har infiltrationer eller lign. i en del af kroppen og kun ønsker denne behandlet.

30 min. – 375 kr.

Klassisk kropsmassage

Dybdegående fysiurgisk massage, hvor hele kroppen masseres igennem i dybden og der afsluttes med en afslappende ansigtsmassage.

60 min. – 600 kr.
90 min. – 900 kr.

Sportsmassage

Dybdegående massage og behandling af de ønskede områder. Effektiv massage efter skader eller før/efter udøvelse af sport.

60 min. – 650 kr.

Cupping bindevævsmassage

Bindevævet sidder overalt i kroppen under huden, rundt om muskler og knogler. Når der opstår spændinger og ophobninger i bindevævet, opfører det sig som lim f.eks. på musklerne, hvilket giver nedsat funktion og smerter. I denne behandling masseres bindevævet med hænder og cuppings ved hjælp af specielle teknikker, som løsner bindevævet og dermed giver en bedre bevægelighed og nedsættelse af eventuelle smerter.

60 min. – 675 kr.

Ryg-, nakke- og skuldermassage

En dybdegående behandling hvor du får bearbejdet og løsnet godt op i hele ryg-, nakke- og skulderpartiet.

45 min. 500 kr.

Afslappende ryg massage i forbindelse med ansigtbehandling

20 min 270 .-