You are currently viewing Manicure – Shellac

Shellac er en helt ny form for lak, der aldrig er set før. Kombinationen af lak og gel gør produktet helt unikt og langt bedre end andre lakker, der hidtil er set. Produktet er tyndt, men samtidig stærkt nok til at blive påført på samme måde som neglelak. Det er herudover sammensat på en helt unik måde hvilket gør, at lakken har en lang varighed og en utrolig glans. Den ser naturlig ud og giver en stærk beskyttelse af naturneglen.

Shellac indeholder ikke formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl ph thalater. Det betyder, at det er slut med de skarpe, stikkende lugte og giftige dampe fra opløsningsmidler!

For nogen holder shellac i 3 uger og andre i ca 2 uger. Der kan være stor forskel på holdbarheden, det kan afhænge af hvilke type arbejde du har. Hvor meget fedt dine negle producere har også betydning for holdbarheden. Hvis du er på ferie kan du opleve, at det ikke holder lige så godt og at farven ændre sig pga solen. Rengøringsmidler kan få shellac til at opløse sig osv.

Derfor yder vi ingen garanti efter 48 timer. Du har altid mulighed for at bestille reparation af en enkel negl til 60 kr.

Priser

Mini manicure (30 minutter)
kr. 375.-
Mini manicure inkl. permanent lakering Shellac CNDkr. 450.-
SPA manicure (60 minutter)
kr. 450.-
SPA manicure incl. Shellac (75 minutter)kr. 595.-
Aftagning af Shellac CND i forbindelse med ny Shellac behandling
kr. 75.-
Aftagning af Shellac CND der afsluttes med olie og cremekr. 150.-
Tillæg for Shellac kr. 200.-
Manicure med Shelac Fransk lakering/ French Style kr. 550.-